TEATERKORT - HJÆLP

Jeg kan hverken købe billetter eller Teaterkort på nettet.

Husk at man altid skal være logget ind med sin bruger for at købe billetter eller Teaterkort. Hvis du ikke har en bruger, kan du oprette en her.

 

Jeg har glemt mit login/mit log-in virker ikke.

Kontakt BilletExpressens support support@billetexpressen.dk

 

Kan jeg give et Teaterkort i gave?

Ja, og det kan du gøre her. Via linket skal du vælge et af GAVE Teaterkortene.

 

Jeg har købt et Teaterkort, men jeg kan ikke finde det på min bruger.

Måske er dit Teaterkort ikke aktiveret endnu. Dette gøres ved at indtaste dit Teaterkorts unikke kode her. Koden finder du i din mailboks, i ordrebekræftelsen fra BilletExpressen. Hvis du ikke umiddelbart kan finde ordrebekræftelsen i din indbakke så prøv at tjekke dit spamfilter.

 

Når jeg har købt et Teaterkort, skal jeg så også bestille billetter?

Ja, du skal altid bestille billetter for at gå i teatret. Når du har et Teaterkort bruger du det som betalingsmiddel, når du bestiller dine billetter.

 

Jeg har købt et Teaterkort og aktiveret det. Hvordan bestiller jeg billetter med mit Teaterkort?

Du finder en forestilling du gerne vil se, og klikker på ”Køb billet”, og dernæst vælger du antal billetter/pladser. Når du har lagt billetterne i kurven bliver dit Teaterkort automatisk tilknyttet billetterne. Hvis du har flere Teaterkort som skal bruges, kan du tilknytte dem i rullemenuen som er ud for hver billet.

 

Jeg kan kun få Teaterkortrabat på én af mine billetter.

Der gives Teaterkortrabat til én billet pr. Teaterkort pr. opførelse. Derudover får man en ledsagerbilletrabat, som er 50 % af løssalgsbilletten.

 

Jeg har 2 Teaterkort, men når jeg vil bestille flere billetter, får jeg ikke Teaterkortrabat på dem alle.

Systemet tager automatisk det første Teaterkort som passer på billetterne. Ved de næste billetter er der en rullemenu, hvor man selv skal vælge det næste Teaterkort. Derefter tildeles Teaterkortrabatten.

 

Jeg har et Teaterkortnummer, som ikke fremgår af mine Teaterkort på min profil.

Du skal aktivere dine Teaterkort før de kan bruges på din profil. Hvis du f.eks. har købt et Teaterkort i vores foyer, men gerne selv vil bruge det til bestilling af billetter på nettet, skal det aktiveres på din bruger først. Du kan aktivere dine kort her.

 

Jeg skal kun købe én billet, så behøver jeg et Teaterkort?

Du kan altid købe billetter uden at have et Teaterkort. En billet uden Teaterkort koster 185 kr. hvis det er en voksenforestilling. En billet til en skole- eller børneforestilling koster 80 kr.

 

Jeg har tilknyttet 2 Teaterkort til min bruger, men den ene er min mands/vens/… Teaterkort. Dog står mit navn på begge Teaterkort.

Det er altid den bruger som Teaterkortene er knyttet til, hvis navn står på Teaterkortene og billetterne. Hvis man gerne vil have sit eget navn på kortet, er det nødvendigt selv at købe et Teaterkort på sin egen bruger.

 

Jeg har bestilt billetter til flere forskellige forestillinger, og jeg har et Teaterkort, men jeg kan ikke få Teaterkortrabat på alle billetterne.

Der gives Teaterkortrabat på én billet pr. opførelse. Hvis du har købt til samme forestilling, men til to forskellige dage, får du Teaterkortrabat på begge billetter.

Hvis du har bestilt billetter til en forestilling i den næste sæson, skal du have et Teaterkort med gyldighed for den næste sæson. Teaterkortene er tilknyttet til henholdsvis forårssæsonen og efterårssæsonen. Du kan købe et Teaterkort til næste sæson her.

 

Jeg kan ikke få rabatten tildelt, når jeg vælger et af mine Teaterkort i rullemenuen.

Du kan kun vælge de Teaterkort som forestillingen du bestiller billetter til, tilhører. Altså kan du kun vælge et Teaterkort for forårssæsonen, hvis forestillingen spilles i forårssæsonen. Hvis forestillingen spilles i efterårssæsonen, skal du have et Teaterkort som er tilknyttet efterårssæsonen. Du kan købe Teaterkort her.

 

Hvis jeg køber en ledsagerbillet med mit Teaterkort til min ven/kusine/…, skal jeg så også selv med i teatret?

Ja, Teaterkortets ejer skal altid selv med i teatret, for at ledsagerbilletter er gældende.

 

Jeg har ikke mulighed for at printe mit Teaterkort eller mine billetter ud.

Du må gerne fremvise dit Teaterkort og dine billetter på din mobiltelefon.

 

Jeg har bestilt billetter med mit Teaterkort, men er blevet forhindret i at komme.

Hvis du har købt gratis billetter med dit Teaterkort, og er blevet forhindret i at komme i teatret, kan du melde afbud på tlf. 98111666.

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig Teater Nordkrafts nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk tilmeld.